Vsestranska uporabnost zabojev iz plastike

V svojih domovih in drugih objektih imamo številne predmete, za katere pogosto ne vemo, kam bi jih pospravili. Na srečo nam trg ponuja številne dobre in praktične rešitve. Med njimi so tudi plastični zaboji. Teh ne uporabljamo samo posamezniki ali družine, temveč so lahko izjemno koristni tudi v večjih industrijskih obratih.

Predstavili vam bomo nekaj najbolj priljubljenih vrst plastičnih zabojev. Zaupali vam bomo, kje se najpogosteje uporabljajo, kako izgledajo in kje jih lahko kupimo. Morda se boste tudi vi odločili za nakup ene od številnih vrst, saj boste ugotovili, kako zelo praktični so lahko in da vanje lahko spravimo skorajda čisto vse.

Plastični zaboji evro standard

Za plastične zaboje evro standard velja, da se pojavljajo v štirih dimenzijah z različnimi višinami. Upodabljajo se lahko v prav vseh branžah, od avtomobilske industrije do živilske industrije. Na voljo so plastični zaboji z odprtim ali zaprtim ročajem. Lahko se zlagajo eden na drugega, čeprav so različne velikosti. Prav tako jih lahko kombiniramo tudi s pokrovi in zaboji, ki imajo fiksne pokrove z zatičem.

Plastični zaboji ESD

Zaboji iz plastile ESD so namenjeni zlasti za prenašanje občutljivih elektronskih naprav. Za njih je značilno, da zanesljivo preprečujejo nabiranje elektrostatičnega naboja ter preusmerjajo že morebitni obstoječi naboj.

Regalni zaboji iz plastike

Zelo priljubljeni so tudi regalni plastični zaboji, ki so idealni za shranjevanje manjših izdelkov. Za njih je značilno, da se lahko zložijo eden na drugega. To je tudi njihova velika prednost. Uporaben volumen regalnega zaboja lahko povečamo tako, da uporabimo sprednje okno. Z vmesniki pa lahko na eleganten način regal razdelimo na več manjših prostorov, ki so prav tako lahko zelo uporabni.

Plastična embalaža za avtomobilsko industrijo

Plastični zaboji, ki se uporabljajo v industriji, imajo zelo močno ojačano dno. Primerni so za večje obremenitve in imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

Zložljivi zaboji iz plastike

Za zložljive plastične zaboje je značilno, da nam omogočajo zelo enostavno zlaganje in shranjevanje. Ko jih ne potrebujemo, jih lahko zložimo in pospravimo. Posledično zavzamejo le malo prostora. Med bolj priljubljene zložljive plastične zaboje sodijo tudi tisti, ki jih v živilski industriji uporabljajo za shranjevanje kruha.

Posted in: Dom |