Kurirček dostavna služba

 Hitra in preprosta dostava pošiljk

Vsi dobro vemo, da še vedno brez dostavnih služb enostavno ne moremo. Čeprav je doba tehnologije močno napredovala, je še vedno potrebno pošiljati pakete oziroma razne pošiljke. Kaj se zgodi, ko želite poslati določen paket? Seveda se obrnemo na dostavno službo. Kaj pa se zgodi v primeru, ko potrebujemo nujno dostaviti pošiljko na določen naslov v izjemno kratkem času? Tudi tukaj to ni več težava, saj je dostavna služba Kurirček vedno z vami.

Dostavna služba Kurirček vedno na voljo!

Dostavna služba Kurirček je podjetje, ki je specializirano za hitro dostavo pošiljk do naslovnika. Ne glede na to, kam po Sloveniji je potrebno pošiljko dostaviti, vedno je z vami Kurirček. Čas naročila sprejemajo od 7. ure zjutraj pa vse do 18. ure zvečer. Zavedati se je potrebno, da imajo ljudje vedno več pošiljk tudi v večernem času, zaradi tega dostavna služba Kurirček omogoča prevzem in dostavo tudi izven delovnega časa. Seveda to velja tudi za vikende, vendar pa je takrat potrebno prednaročilo. To pomeni, daje dostavna služba Kurirček na voljo kar 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Vsekakor je to velika konkurenčna prednost, saj se zavedajo, da imajo posamezniki in podjetja včasih nujne pošiljke.

Kaj Kurirček nudi v Ljubljani?

Osnovna ponudba je seveda prenos pošiljk v roku ene ure po celotni mestni občini. Ponujajo tudi nujno storitev, kjer lahko pošiljko dostavijo tudi v roku 30 minut.

Kaj Kurirček nudi po Sloveniji?

Prenos pošiljk v Sloveniji je v roku 4 ur od prevzema, v primeru nujnega naročila pa tudi v roku 3 ur od prejema pošiljke.

Podjetje Kurirček je podjetje, ki je specializirano za hiter prenos pošiljk. Poleg tega pa nudijo kvalitetno urejanje dokumentov na raznih bankah, uradih, poštah, sodiščih, zavodih… Zavedajo se, da je sedaj doba, ko smo s tujino povezani bolj, kot kdajkoli. Zaradi tega Kurirček nudi dostavo pošiljk tudi po tujini. Vsekakor pa v podjetju prisegajo na zveste stranke, zaradi tega so na voljo razni pogodbeni popusti. Ker nesreča nikoli ne počiva, so vse pošiljke zavarovane v vrednosti 40 tisoč evrov.

Dostavna služba Kurirček opravlja delo z veseljem, hitrostjo ter seveda doslednostjo. Vesele in zadovoljne stranke ter dostavljena pošiljka v pravem času je cilj podjetja.